FAQ & CONTACT

Kun je het antwoord niet vinden? Gebruik dan de contactknop onderaan de pagina.

Waarmee kunnen we helpen?

Bestelling plaatsen

Hoe kan ik snel artikelen vinden op jullie website?

Onderaan de website hebben wij de menuoptie "zoeken". Vul hier de naam van het artikel in dat je zoekt. Zo kan je op een snelle manier het gewenste artikel vinden.

Kan ik een online bestelling afhalen in de showroom?

Het is zeker mogelijk om artikelen af te halen in onze showroom. Stuur ons gerust een e-mail naar info@femmefatalefashion.nl, zodat we samen een afspraak kunnen maken.

Hoe zijn de verzendkosten?

Wanneer je boven de 100 euro besteld zijn de verzendkosten voor onze rekening.Let op:Hierbij geldt wel dat mochten hierna 1 of meerdere artikelen worden geretourneerd, waardoor het bestelbedrag als nog onder de 100 euro uitkomt, er als nog verzendkosten in rekening zullen worden gebracht

Wat is de standaard levertijd?

Over het algemeen zal je bestelling binnen 1-3 werkdagen binnen komen, echter kan het altijd voorkomen dat de post vertraging op loopt en wij hebben hierop helaas geen invloed.

Betalen

Welke betaalmogelijkheden zijn mogelijk?

Bij Femme Fatale Fashion vinden wij het belangrijk dat je via diverse manieren kan betalen daarom heb je de volgende keuze mogelijkheden: 

Apple Pay

Ideal

Credit Card 

Bancontact

Waar kan ik mijn factuur vinden?

Zodra je een bestelling bij ons hebt geplaatst krijg je een e-mail van ons op het e-mail adres welke je bij ons hebt geregistreerd. Op dit e-mail adres ontvang je van ons je factuur/order bevestiging. 

Hoe lang duurt het voordat mijn betaling is verwerkt?

Over het algemeen ontvangen wij de betaling heel snel, het maakt in deze niet uit voor welke betaalmethode je hebt gekozen.

Is winkelen bij Femme Fatale Fashion veilig?

Winkelen bij Femme Fatale Fashion is heel veilig. Wij maken gebruik van de veiligste SSL-methode. Waardoor jouw persoonlijke gegevens versleuteld worden en niet kunnen worden bekeken door anderen!

Hoe gebruik ik mijn kortingscode? 

Je kunt je kortingscode verzilveren in je winkelmandje. Je moet dan je code invullen bij ‘kortingscode’ en dan op het vinkje klikken.Let op:Wij doen over het algemeen niet aan sale of kortingscodes. Kortingscodes geven wij alleen in heel uitzonderlijke situaties.

Mijn bestelling

Waar is mijn bestelling?

Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail wanneer wij je bestelling hebben verzonden. In deze bevestiging vind je ook het track & trace nummer van DHL. Via de bijhorende link kan je jouw bestelling volgen.

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Zodra jouw bestelling geplaatst is, is het niet meer mogelijk om jouw order aan te passen of te annuleren.

Wat is de levertijd?

Wij streven er naar om alle bestelling die voor 16:00 geplaatst zijn, dezelfde dag te verzenden. Echter geldt hier een uitzondering voor bij pre-orders of nabestellingen en is hierbij geen rekening gehouden met onverwachtse drukte. Wil je weten of je bestelling een nabestelling betreft? Kijk dan even in de beschrijving van het artikel op de webshop.

Hoe verander ik mijn woonadres?

Helaas kan je woonadres niet meer gewijzigd worden, zodra je bestelling is geplaatst.

Ik heb een artikel dubbel besteld, wat kan ik nu het beste doen?

Bedankt dat je zo alert bent, in dit geval kan je ons het beste direct een e-mail sturen naar info@femmefatalefashion.nl. Helaas kunnen we orders vaak niet meer cancelen zodra de bestelling geplaatst is. Je kan dus het beste de bestelling retourneren zodra je deze hebt ontvangen.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen?

Dat is vervelend, soms kan het voorkomen dat je de bestelling niet hebt ontvangen. Dit kan meerdere oorzaken hebben, om dit goed voor je uit te zoeken willen wij je vragen om een e-mail te sturen naar info@femmefatalefashion.nl.

Ik heb een verkeerd e-mail adres ingevuld en daarom geen orderbevestiging ontvangen?

Wij sturen de orderbevestiging altijd naar het door bij ons geregistreerde email adres. Indien je een verkeerd e-mail adres hebt opgegeven en je jouw orderbevestiging alsnog wilt ontvangen kan je het beste een e-mail sturen naar info@femmefatalefashion.nl. Wij kunnen het e-mail adres dan voor je aanpassen en de orderbevestiging opnieuw versturen. 

Kan ik een bestelling annuleren?

Dit is helaas niet mogelijk, als je een bestelling hebt geplaatst bij www.femmefatalefashion.nl. is je bestelling definitief, je kunt de bestelling dan niet meer annuleren. Uiteraard kan je de bestelling wel retourneren wanneer je jouw bestelling ontvangt. 
Let op: Je retourzending moet in dit geval ook aan alle retourvoorwaarden voldoen. Het retourneren van je bestelling is voor eigen rekening.

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Wij versturen al onze bestellingen in Nederland via DHL. Als je je bestelling wilt volgen dan kan dat met de bijhorende track en trace code. De track en trace code vind je in de bevestiging van de e-mail die wij hebben verstuurd.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen van mijn bestelling, wat kan ik het beste doen?

Er bestaat een kans dat je bevestigingsmail in de spambox terecht is gekomen, kijk daarom eerst even in je spambox. Mocht er geen bericht in je spambox binnen gekomen zijn dan bestaat er een kans dat je een verkeerd e-mail hebt ingevuld. Stuur dan een e-mail naar info@femmefatalefashion.nl. 

Ik heb mijn bestelling te laat binnen?

Helaas kan het soms door drukte bij DHL langer duren voordat je pakket bezorgd wordt. Ook kan het soms langer duren door drukte bij ons. Op momenten dat wij een speciale actie of een sale hebben kan het drukker zijn dan verwacht. Hou hier rekening mee wanneer je bijvoorbeeld op Black Friday, of een exclusieve sale bij ons besteld. Wij doen altijd ons uiterste best om het zo snel mogelijk naar je te versturen.

In de e-mail die je van ons hebt ontvangen vind je de track en trace code waarmee jij jouw pakketje kan volgen. 

Mijn track & trace code werkt niet, wat kan ik het beste doen?

Wanneer je van ons een track & trace code ontvangt kan het 24 uur duren voordat de tracking details zichtbaar zijn. Vanaf dat moment kan je ook pas je pakketje volgen.

Mocht je hiermee niet geholpen zijn, dan wil ik je vragen om een e-mail te sturen naar info@femmefatalefashion.nl

Waar vind ik mijn track & trace code?

Zodra je bestelling is afgerond bij ons ontvang je van ons een track en trace code per e-mail. Hier vind je jouw track & trace code.

Ik heb een verkeerde maat, artikel of kleur opgestuurd gekregen, wat kan ik het beste doen?

Helaas kan het soms voorkomen dat je een verkeerde maat, artikel, of kleur ontvangt. Onze oprechte excuses hiervoor! Wanneer dit is gebeurt, wil ik je vragen om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via info@femmefatalefashion.nl De klantenservice zal jou dan zo snel mogelijk helpen!

Retourneren en ruilen

Aan welke voorwaarden moet mijn retour voldoen?
  • Retouren dienen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd te worden
  • Alle producten dienen ongedragen en in goede staat te zijn
  • Let op make up, vlekken, beschadigingen en/of sterke geuren
  • Het aanhang kaartje mag niet losgemaakt zijn
  • Alle retouren worden goed gecontroleerd
  • Indien het retour niet aan alle eisen voldoet, wordt het teruggestuurd
  • Retourkosten zijn voor eigen rekening
  • Retouren worden binnen 10 werkdagen verwerkt
Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Zodra wij je retour hebben verwerkt duurt het maximaal 10 werkdagen voordat de administratieve verwerking zichtbaar is. Dit is afhankelijk van voor welke betaalmethode je hebt gekozen. 

Wat is jullie retour adres?

Retouren dienen ten alle tijden verstuurd te worden naar dit adres:

Femme Fatale Fashion
Anton Tsjechovweg 9
3446 ZL Woerden

Wij adviseren om je retourpakket altijd met een track en trace code naar ons te versturen. Mocht het pakket bijvoorbeeld kwijtraken dan kan er een onderzoek gestart worden bij de bezorgdienst.

Hoeveel zijn jullie retourkosten?

De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Zijn er artikelen die ik niet kan terugsturen?

Sieraden, bikini’s en alle andere accessoires kunnenniet geruild of geretourneerd worden. Ook final SALE artikelen nemen wij niet meer retour aan.

Hoe kan ik een item retourneren?

Zodra jij hebt besloten om je bestelling aan ons te retourneren dient je bestelling aan onze algemene retourvoorwaarden te voldoen. Je mag het pakket dan adresseren aan onze retouradres:

Femme Fatale FashionAnton Tsjechovweg 93446 ZL Woerden

Kan ik alle artikelen die ik via de webshop heb besteld, ruilen?

Nee, alle artikelen die niet voldoen aan onze algemene retourvoorwaarden zie (‘aan welke voorwaarden moeten mijn retour voldoen’) kunnen wij niet in behandeling nemen. Op het moment dat wij constateren dat het item niet aan de retourwaarden voldoet zullen wij het zo snel mogelijk terugsturen. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

Let op: Sieraden en alle andere accessoires kunnen ook niet geruild of geretourneerd worden.

Ik wil mijn bestelde item(s) omruilen voor een andere maat/kleur, kan dat?

Als je een product wilt omruilen voor een ander, dien je eerst het originele product terug te sturen en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen (of vice versa). Het originele product zal worden terugbetaald volgens ons retourbeleid.

Service & contact

Let op

Verstuur de vraag die je hebt naar het juiste e-mail adres. Om miscommunicatie te voorkomen willen wij je ook vragen om je vraag naar ons te mailen en niet ook nog via instagram en/of ons contactformulier te stellen.

Wettelijke garantie?

Wanneer je een bestelling bij ons plaats is de wettelijke garantie van toepassing.Wettelijke garantie houdt in dat het artikel datgene moet doen wat je als consument in alle redelijkheid mag verwachten. Er is geen wettelijk termijn aan deze garantie verbonden omdat het per artikel verschillend is wat je als consument mag verwachten. Wij bieden helaas geen garantie op de lusjes van broeken. Wij raden dan ook aan deze niet aan de lusjes omhoog te trekken.

Hoe bepaal ik de juiste maat en pasvorm?

De meeste producten vallen bij ons op maat, soms vindt er een uitzondering plaats. Mocht het artikel een uitzonderlijke pasvorm hebben zullen wij dit vermelden bij de productomschrijving van het  artikel.

Neem contact op

Heb je vragen over je bestelling of een algemene vraag?